Feyenoord – NEC

Voorbeschouwing Feyenoord – NEC (25-09-2021)

Feyenoord vinden we terug op de vierde plaats in de eredivisie. De Rotterdammers zijn nogal wisselvallig. In Utrecht werd er kansloos verloren van de plaatselijke FC, maar in Eindhoven werd PSV van de mat geveegd.

Tijdens de doordeweekse speelronde won Feyenoord met 3-1 van Heerenveen. Een hoofdrol was weggelegd voor Guus Til die twee keer scoorde. Ook Bryan Linssen maakt een doelpunt. Kortom: niks aan de hand in Rotterdam-Zuid.

Ook bij NEC kan men rustig gaan slapen. Er werd weliswaar met 0-3 verloren van FC Utrecht, maar het veldspel van NEC bracht hoop. NEC heeft geen elftal dat in de problemen zal komen.

Daarvoor is er te veel kwaliteit en heeft het elftal te veel ervaring in huis. NEC is natuurlijk wel een club die in de regio Nijmegen van groot belang is en er echt toe doet.

NEC heeft een mooie historie en een sociale functie in Nijmegen en omgeving. Na een aantal moeizame jaren is NEC terug waar het hoort: Deze club hoort gewoon in de eredivisie thuis

Dat wil niet zeggen dat NEC even gaat winnen in De Kuip. Sterker nog: wij denken dat Feyenoord de punten pakt in het eigen stadion in Rotterdam.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account