Feyenoord – PEC Zwolle

Voorbeschouwing Feyenoord – PEC Zwolle (21-11-2021)

Nieuws over Feyenoord gaat tegenwoordig niet meer over voetbal. Meestal gaat het over het al dan niet bouwen van een nieuw stadion aan de boorden van de Maas.

Of het gedrag van de aanhang van de Rotterdamse ploeg die ooit met goed voetbal in het nieuws kwam. Maar goed: voetbal dus. Feyenoord staat op een nette derde plaats en heeft de laatste wedstrijden in de eredivisie gewonnen.

Was het altijd goed en overtuigend? Verre van, maar uiteindelijk tellen de punten. Komend weekend komt PEC Zwolle op bezoek.

PEC staat volkomen terecht op de laatste plaats in de eredivisie. De ploeg uit Zwolle heeft tot op heden niet de indruk weten te wekken dat het meer kan dan dat. Wekelijks etaleerde het elftal van Art Langeler dat het niet thuis hoort in de eredivisie.

Dat zag de trainer zelf ook en hij stapte op en nam assistent Lodeweges mee. Als het dan ook nog mis gaat tegen een ploeg als Cambuur (dat een naaste concurrent zou moeten zijn) kom je vanzelf in de problemen. En als je dat punt al hebt bereikt als Sinterklaas zijn verjaardag nog moet vieren is dat niet best.

Natuurlijk verwachten wij dat Feyenoord gewoon gaat winnen van het zwakke PEC Zwolle. Ook zonder de steun van de goede kant van De Kuip mag dat geen problemen opleveren.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account