Feyenoord – RKC Waalwijk

Voorbeschouwing Feyenoord – RKC Waalwijk (16-10-2021)

Na een break van twee weken vanwege de interlands, start dit weekend de eredivisie weer. Dat gebeurd met een wedstrijd van Feyenoord, op zaterdagmiddag(!) tegen RKC Waalwijk.

We kunnen het nu natuurlijk weer hebben over het compleet idiote competitieschema dat er alles aan doet om lege stadions te creëren, maar dat lijkt ons voor iedereen duidelijk.

Feit is dat Feyenoord en RKC zaterdag gewoon in een redelijk gevulde Kuip aan de aftrap zullen verschijnen. De Rotterdammers vinden we terug op de vijfde plaats in de eredivisie en hebben één wedstrijd minder gespeeld dan de rest. Op zich gaat het alleraardigst bij de Rotterdammers die graag weer een grote rol willen spelen.

RKC Waalwijk werd onlangs genoemd in een verhaal over matchfixing. Bij de wedstrijd tussen het talentenelftal van de Waalwijkers en Roda JC zouden gekke dingen zijn gebeurd die nu worden onderzocht.

Voor alle duidelijkheid: het eerste elftal is niet genoemd. RKC staat op de veertiende plaats in de eredivisie en dat is helemaal niet slecht met deze begroting. Handhaven zal het doel zijn en daarin lijkt RKC Waalwijk aardig op weg.

Natuurlijk is Feyenoord de grote favoriet. Zeker in de eigen Kuip zijn de Rotterdammers sterk. Wij denken dan ook dat Feyenoord wint van RKC Waalwijk.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account