Feyenoord – sc Heerenveen

Voorbeschouwing Feyenoord – sc Heerenveen (22-09-2021)

Feyenoord was de grote winnaar van deze zondagmiddag. Weinig mensen hadden verwacht dat de Rotterdammers zo’n grote overwinning zouden behalen in Eindhoven.

Maar Feyenoord speelde fris en aanvallend. Guus Til was de drijvende kracht. Toornstra scoorde twee keer. Bryan Linssen deed normaal en pikte een doelpunt mee en Cyriel Dessers scoorde in de blessuretijd de 4-0, waarna de PSV-fans de emoties nauwelijks nog onder controle hadden.

Dessers kreeg een ouderwetse bierdouche. (Opvallend is dat daar een dag eerder nog een wedstrijd om stilgelegd werd in Utrecht) Na een iets mindere periode is bij Feyenoord het lek boven.

SC Heerenveen heeft de sterke seizoensstart weten te verlengen door te winnen van Fortuna Sittard. In het eigen Abe Lenstra stadion werd het ,ietwat zuinig, 1-0 voor de Friezen die in Henk Veerman de matchwinner vonden.

Veerman is een boomlange vent waarvan gezegd wordt dat hij niet kan koppen. Tegen Fortuna maakte hij echter zijn derde kopgoal van het seizoen. Assist: naamgenoot Joey Veerman. Wat een heerlijke tandem is dat toch.

Veerman zal ook in De Kuip willen scoren. Een echte spits is altijd hongerig naar doelpunten. Maar Feyenoord lijkt de boel aardig op de rit te hebben.

Wij denken daarom dat de Rotterdammers winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account