Feyenoord – Sparta

Voorbeschouwing Feyenoord – Sparta (06-02-2022)

Feyenoord heeft deze week de selectie versterkt met centrumverdediger Philippe Sandler. Hij wordt de rest van het seizoen gehuurd van de Engelse grootmacht Manchester City.

Sandler kwam eerder uit voor PEC Zwolle, Anderlecht en Troyes. Komende zomer kan Feyenoord de verdediger transfervrij overnemen als alle partijen het eens worden.

De Rotterdammers staan op de derde plaats en dat is iets boven verwachting. Je kunt stellen dat Feyenoord-trainer Slot zijn zaakjes goed voor elkaar heeft.

Dat geldt niet voor Henk Fräser die bekend maakte komende zomer te vertrekken bij Sparta. De trainer, die ook assistent van bondscoach Louis van Gaal is, wil Sparta op een positieve manier verlaten en zal de club regelmatig vanaf de tribune volgen. Maar hij moet toch ook erkennen dat het met het Sparta van nu wel erg moeizaam gaat.

Er is weinig kracht aanwezig en de ploeg van Fräser werd onlangs door FC Utrecht eenvoudig naar de slachtbank geleid. Bij Sparta moet men echt op gaan passen. Degradatievoetbal lijkt met de week dichterbij te komen. Dat wil Henk Fräser niet: afsluiten met een degradatie zou een smet op zijn loopbaan betekenen.

Het moge duidelijk zijn: Feyenoord is komend weekend de grote favoriet als Sparta op bezoek komt in De Kuip.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account