Feyenoord – Vitesse

Voorbeschouwing Feyenoord – Vitesse (15-01-2022)

Hoewel 2021 voor veel Nederlanders zal worden gezien als een vervelend jaar, kan men in Rotterdam terugkijken op een jaar van wederopstanding.

De voormalige topclub is onder leiding van trainer Arne Slot terug in de top van de eredivisie en staat op een keurige derde plaats met Ajax en PSV in het vizier. Meteen klinkt dan in Rotterdam het K-woord.

Daarbij staat de K voor Kampioenschap, maar laten we wel reëel blijven. Feyenoord komt van ver en wij zien de Rotterdammers niet als een serieuze kandidaat voor de titel, tenzij Ajax en PSV er een enorme puinhoop van maken. Feyenoord presteert momenteel op de toppen van hun kunnen. Dat is iets om trots op te zijn.

Ook Vitesse staat er goed voor. De Arnhemmers staan op de vierde plek, dus vlak achter Feyenoord. Het verschil tussen beide ploegen is zes punten. Opmerkelijk is het feit dat Feyenoord interesse lijkt te hebben in Vitesse-speler Riechedly Bazoer.

Die zou bij Vitesse gemist worden. Maar Vitesse nam in de winterstop ook al afscheid van Tannane die (weer eens) botste met de club. We zullen zien hoe het Vitesse zal vergaan in 2022.

De eerste wedstrijd van Vitesse wordt komend weekend gespeeld in De Kuip. En wij denken dat Feyenoord wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account