Fortuna Sittard – Feyenoord

Voorbeschouwing Fortuna Sittard – Feyenoord (01-05-2022)

De kans is aanwezig dat Sjors Ultee volgend seizoen voor de groep staat bij Heracles Almelo. Volgens Voetbal International is de naam van de huidige trainer van Fortuna Sittard gevallen in Overijssel.

Heracles is op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen, omdat Frank Wormuth naar FC Groningen vertrekt. Ultee is een kandidaat om de trainerspositie over te nemen bij Heracles. De stap zou een beloning zijn voor Ultee die in Sittard uitstekend presteert.

Overigens zou Ultee vermoedelijk assistent Rob Alflen mee kunnen nemen en die Utrechter is ook niet onbekend in Almelo. De oud-speler van FC Utrecht en Ajax was eind jaren negentig speler van Heracles en was er twee jaar werkzaam als assistent-trainer.

Bij Feyenoord gaat het over hele andere dingen. De interesse van Ajax in trainer Arne Slot lijken ze in Rotterdam niet al te serieus te nemen. Liever heeft men het over de goede prestaties die Feyenoord heeft behaald in de Conference League.

Vorige week speelden de Rotterdammers in de eredivisie een moeizame wedstrijd tegen FC Utrecht. Pas in de slotminuut werd er met 2-1 gewonnen.

Normaliter wint Feyenoord natuurlijk van Fortuna Sittard, maar die Europese halve finale kan zomaar zorgen voor een uitglijder in Limburg.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account