Fortuna Sittard – PSV

Voorbeschouwing Fortuna Sittard – PSV (07-11-2021)

Lange tijd dacht Fortuna Sittard afgelopen zondag de drie punten mee te nemen uit Deventer. Het werden er 0.

Go Ahead Eagles trok de wedstrijd in de absolute slotfase over de streep. Dat Fortuna Sittard de bal nog op de lat wist te schieten is een feitje dat de boeken niet zal halen. Fortuna Sittard staat momenteel op de zestiende plek in de eredivisie.

Dat is teleurstellend voor de supporters, maar als je een beetje naar de afgelopen periode kijkt komt het beeld wel overeen met de gebeurtenissen op de velden.

En dan klopt het óók dat PSV niet op de eerste plek staat. Want de ploeg uit Eindhoven heeft gewoonweg minder goed gepresteerd dan concurrent Ajax.

Bij PSV hebben ze Roger Schmidt alle macht gegeven. Hij bepaald alles. Dat was Mohames Ihattaren zat en hij vertrok naar Italië. Maar daar lijkt het nu ook mis te gaan. Ihattaren is nu ‘gewoon’ thuis in Utrecht en lijkt even klaar te zijn met topvoetbal.

Er wordt gefluisterd dat het talent mentale problemen heeft. Nu zijn wij geen dokters, maar misschien is het een idee om deze 19-jarige jongen lekker mee te laten trainen in zijn eigen stad en met FC Utrecht heb je toch een aardig niveau te pakken. En wie weet wat daar dan uit zal groeien…

PSV zal ondertussen in Sittard winnen van Fortuna.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account