Go Ahead Eagles – Feyenoord

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – Feyenoord (11-05-2022)

Go Ahead Eagles kan nu al terug kijken op een succesvol seizoen onder Kees van Wonderen.

De Deventenaren zijn geen moment in de problemen geweest en versloegen in eigen huis Ajax en maakten het PSV heel moeilijk. Nu komt de derde grote club naar De Adelaarshorst. De vraag is of Go Ahead tegen hen ook kan stunten.

Als Feyenoord tegen Go Ahead Eagles speelt in Deventer is Danny Makkelie de scheidsrechter. Er is aardig wat te doen over arbitrage en Feyenoord sinds de Rotterdammers in de slotminuut een strafschop kregen tegen PSV en daardoor gelijk speelden.

Het maakt de lol er niet minder om in De Kuip waar veel blije en trotse gezichten te zien waren. Want: voor het eerst in twintig jaar is er weer een Nederlandse club die in een Europese finale staat.

In 2002 deed de huidige trainer van de Eagles mee toen Feyenoord de UEFA Cup won. Dit jaar werd in de halve eindstrijd Olympique Marseille knap verslagen. Nu wacht AS Roma. En daar zijn ze enorm trots op in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord is goed in vorm en lieten dat ook tegen PSV zien in de tweede helft. Dan kan Go Ahead Eagles met goede bedoelingen komen, maar wij achten Feyenoord gewoon beter.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account