Go Ahead Eagles – PEC Zwolle

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – PEC Zwolle (19-09-2021)

Aan de Vetkampstraat in Deventer vind je sinds jaar en dag Stadion De Adelaarshorst. Dit is de thuishaven van het immer sfeervolle Go Ahead Eagles.

In dit stadion werd vroeger in het paars gespeeld, maar tegenwoordig is het thuistenue geel met rood. Op de tribunes is het publiek fanatiek en trots op de stad en de club. De stad Deventer kun je je niet voorstellen zonder Go Ahead Eagles.

Daarom is het des te mooier dat de club weer terug is in de eredivisie. Makkelijk gaat het niet worden. Dat zagen we afgelopen week toen de Deventenaren klop kregen van SC Cambuur.

Komend weekend staat de IJsselderby op het programma. Dan komt natuurlijk PEC Zwolle op bezoek in Deventer. Deze wedstrijden staan garant voor passie en strijd voor zowel op het veld als op de tribune.

We schreven al dat Go Ahead Eagles een lastig seizoen tegemoet gaat. Als je dan punten wilt pakken, moet je dat proberen tegen laaggeklasseerde ploegen. Zwolle is zo’n ploeg. PEC heeft nog geen indruk weten te maken en lijkt tot op heden degradatiekandidaat nummer één. Trainer Langeler is nog niet in paniek en dat valt te prijzen.

Wij denk dat deze wedstrijd uit zal draaien op een pittig duel. Daarin verwachten wij dat Go Ahead Eagles aan het langste eind zal trekken.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account