Heracles Almelo – AZ

Voorbeschouwing Heracles Almelo – AZ (19-09-2021)

Nadat Heracles de eerste wedstrijd van het seizoen won van PEC Zwolle, werd er niet meer gewonnen. Verliezen van PSV is geen schande, maar een gelijkspel tegen Sparta en een nederlaag tegen NEC?

Dat moet toch beter kunnen. Net als vorig seizoen is Heracles ietwat kleurloos. Er zijn geen opvallend goede of leuke spelers die je enthousiast maken over dit elftal. In het Polman Stadion zal het dit seizoen ook vrij kleurloos blijven, verwachten wij. Heracles zal geen Europees voetbal halen, maar is ook te goed om in de problemen te komen.

Met AZ is dat anders. Tegen PSV was de ploeg uit Alkmaar erg sterk. Bij vlagen was AZ zelfs de betere ploeg. Toch won PSV met 0-3 en dat vonden wij ietwat geflatteerd. Het is knap dat AZ toch op een redelijk niveau bezig is als je bedenkt dat er veel spelers zijn vertrokken.

AZ heeft een ploeg die uitstekend kan functioneren in de omschakeling met snelle aanvallers. Verdedigend valt er nog wel wat op aan te merken. Wij vragen ons af wat Bruno Martin Indi tegen PSV aan het doen was.

Hij scoorde een onvoldoende. Laten we hem eens in de gaten houden tegen Heracles. Die wedstrijd zal AZ wel winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account