Heracles Almelo – FC Utrecht

Voorbeschouwing Heracles Almelo – FC Utrecht (11-02-2022)

Heracles Almelo verloor zondagavond kansloos in de Johan Cruijff Arena. De club stond de afgelopen weken op een negatieve manier in de schijnwerpers en wil het graag weer over voetbal hebben.

Dat moet vanaf komende zomer gebeuren in een stadion waarin de tribunes extra stevig zijn. Dit om ongelukken zoals in Nijmegen te voorkomen. Overigens is ook trainer Frank Wormuth vanaf komende zomer niet meer in dienst van Heracles. De sympathieke Duitser tekende onlangs een contract bij FC Groningen.

In Utrecht wordt momenteel nagedacht over een standbeeld voor Henk Veerman, al is het een Henk Veerman-stadion of Henk Veerman-plantsoen nog een optie in de Domstad waar Veerman afgelopen zaterdag ongekend populair bleek.

Nog voor hij een bal geraakt had, klonk zijn naam uit de kelen van de aanwezige supporters. Veerman is dan ook een typische FC Utrecht-spits. Hij is fysiek sterk en kan als aanspeelpunt zijn maatje Douvikas laten renderen.

Dat pakte zaterdag tegen Cambuur goed uit: de Griek scoorde twee keer en daarna mocht Veerman zelf de winnende maken. Het feest was compleet toen de lange Volendammer juichend voor de Bunnikside een oerkreet schreeuwde.

Met Veerman heeft FC Utrecht nieuw elan binnen het elftal. De spits zorgt voor meer positiviteit én een extra wapen in de aanval. Dat maakt dat wij denken dat FC Utrecht in Almelo kan winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account