Heracles Almelo – Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing Heracles Almelo – Go Ahead Eagles (23-01-2022)

Heracles Almelo speelde zaterdag met 0-0 gelijk tegen NEC. In een meer dan matige wedstrijd was het publiek (dat door de coronamaatregelen thuis was gebleven) de grote winnaar.

Het meest opvallende moment vond plaats toen Rai Vloet het veld in kwam bij de ploeg uit Almelo. Het moet voor de nabestaanden van het doodgereden kind een pijnlijk moment zijn geweest.

Natuurlijk was het een ongeluk, maar Vloet zat wel met alcohol op achter het stuur. Een zeer grote fout met fatale gevolgen. Had Heracles er goed aan gedaan Vloet thuis te laten? Een deel van de eigen aanhang vindt in elk geval van wel.

Heracles heeft bekend gemaakt nog eens over de kwestie na te denken. Hoe het ook zij: de grote verliezers zijn de nabestaanden van het jongetje. En dat is in- en intriest.

En nu voetbal. Go Ahead Eagles heeft met Warner Hahn meestal een uitstekende keeper in het veld staan. Afgelopen weekend ging Hahn echter in de fout en verloor Go Ahead Eagles uiteindelijk met 0-2 van RKC Waalwijk. Go Ahead zit niet in de beste fase en kan een overwinning dus wel gebruiken.

Ook bij Heracles wil men wel wat positiviteit ervaren. Wij gokken op een overwinning voor de ploeg uit Deventer.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account