Heracles Almelo – PSV

Voorbeschouwing Heracles Almelo – PSV (14-08-2021)

Heracles Almelo heeft zich de afgelopen weken flink versterkt. Zo was Alessandro Damen de man die het ontstane keepersprobleem oploste en werden Bilal Basacikoglu, Nikolai Laursen, Ruben Roosken, Robin Jalving en Sven Sonnenberg aan de Almelose selectie toegevoegd.

Maar de meest opvallende naam die Heracles wist aan te trekken is die van Robin Polley. De zoon van de cultheld Prince Polley, die in de jaren negentig furore maakte bij concurrent FC Twente, komt over van ADO Den Haag. Zo aan de start van een nieuw eredivisieseizoen zijn we benieuwd naar waar de Heraclieden toe in staat zijn.

Van tegenstander PSV weten we dat al een beetje. De Eindhovenaren speelden immers al enkele officiële wedstrijden en kwamen daarin goed voor de dag. Zo werd het Turkse Galatasaray uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League en wonnen de Eindhovenaren in diezelfde competitie probleemloos van Midtsjyland.

Ook won PSV de Johan Cruijff-schaal door in Amsterdam knap en ruimschoots van Ajax te winnen. Hierbij was een belangrijke rol weggelegd voor Noni Madueke die twee keer scoorde.

Het kan zomaar zijn dat hij een belangrijke troef voor trainer Schmidt zal worden. Diezelfde trainer is overigens klaar met Ihattaren, maar of dat een verstandige zet is, wagen wij te betwijfelen.

PSV is waarschijnlijk de ploeg die met Ajax gaat concurreren om het kampioenschap. In Almelo wordt dat al zichtbaar als er wordt gewonnen van Heracles.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account