Heracles Almelo – sc Heerenveen

Voorbeschouwing Heracles Almelo – sc Heerenveen (04-12-2021)

Heracles Almelo is niet meer de ploeg die enkele jaren nog een schrik was voor veel subtoppers. De ploeg uit het oosten van het land is ietwat kleurloos en kon het tegen FC Utrecht lang volhouden door de ruimtes klein te houden en nauwelijks aan te vallen.

Trainer Frank Wormuth wint dan wel de prijs voor de meest sympathieke Duitse trainer van de eredivisie, maar het lijkt ons sterk dat hij Heracles Europa in gaat loodsen dit seizoen.

Dat geldt eigenlijk ook voor sc Heerenveen-trainer Jansen. Ook hij zal sc Heerenveen niet tot grote hoogten doen stijgen. Daar kunnen deze trainers overigens niets aan doen: hun selectie is gewoonweg niet goed genoeg.

Bij sc Heerenveen zijn de heren Veerman nog altijd de grote smaakmakers. Zonder (één van) hen is het toch allemaal stukken minder. Misschien moeten ze in het Abe Lenstra Stadion terug naar de basis. En dan wel met Foppe de Haan als trainer en Riemer van der Velde al grote opperbaas.

Denk eens terug aan die tijden: Heerenveen in de top van Nederland en zelfs spelend in de Champions League. Die tijd ligt wel heel ver achter ons.

Gezien het spel in de afgelopen wedstrijden zien wij sc Heerenveen winnen in Almelo.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account