Heracles Almelo – Vitesse

Voorbeschouwing Heracles Almelo – Vitesse (13-03-2022)

De huidige nummer twaalf van de eredivisie is Heracles Almelo. De ploeg uit Almelo speelde afgelopen weekend tegen PSV en ging met 3-1 onderuit in Eindhoven.

Heel even dacht Heracles dat het PSV nog moeilijk kon maken, maar twee minuten na de goal van Armentero, gooide Gakpo namens de PSV de wedstrijd op slot.

Bij Vitesse gaat het momenteel over van alles, maar zelden nog over voetbal. De club-eigenaar is door de situatie in Oekraïne in opspraak geraakt en tegenwoordig heeft Vitesse ook nog last van mensen die zich mensen onder de aanhang van Vitesse.

Afgelopen weekend rende een snotneus het veld op om de keeper van Sparta boos toe te spreken en vervolgens weg te rennen. Daarna kreeg diezelfde keeper een beker tegen zijn hoofd en werd er vuurwerk op het veld gegooid.

Onlangs nog misdroegen Vitesse supporters zich in Utrecht nadat dit eerder dit seizoen andersom gebeurde. Het loopt allemaal flink uit de hand. Ook bij Vitesse, waar ook dronken sponsoren rond blijken te lopen die spelers aanvallen. Het is, kortom, een bende in Arnhem.

Maar op voetbalgebied gaat het redelijk goed met Vitesse. En we verwachten dan ook dat de ploeg uit Arnhem wint in Almelo.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account