NEC – FC Groningen

Voorbeschouwing NEC – FC Groningen (31-10-2021)

In Nijmegen is men de afgelopen tijd vooral druk geweest met negatieve zaken. Zo moest directeur Wilco van Schaik op zoek naar een stadion.

In De Goffert spelen kon niet meer nadat een deel van de tribune van het uitvak was ingestort na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse. Ook was er flinke reputatieschade toen een deel van de NEC-fans besloot over te gaan op rellen en het vernielen van spullen.

Komend weekend wordt er wel weer gewoon gevoetbald in Nijmegen, maar dan zonder supporters.

Bij FC Groningen zijn ze dat wel gewend: voetballen zonder supporters. Flauw. Maar FC Groningen heeft zich beklaagd over het aanvangstijdstip van de wedstrijd tegen AZ.

Volgens directeur Wouter Gudde is de club daardoor 75.000 euro misgelopen. Het duel begon om 20:00 uur en wij kunnen ons voorstellen dat veel voetbalfans die op maandag weer moeten werken daar niet op zitten te wachten.

De KNVB zou er goed aan doen meer te luisteren naar signalen uit de supporterswereld. Anders wordt er over een paar jaar in lege stadions gespeeld. En dan haken de televisiestations ook af. Kortom: failliet voor het voetbal.

En dan over het spelletje zelf: NEC kan dan aardig in vorm zijn, maar wij denken dat FC Groningen wint in Nijmegen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account