NEC – Vitesse

Voorbeschouwing NEC – Vitesse (17-10-2021)

Dankzij de promotie is de enige échte derby van Gelderland terug in de eredivisie. De wedstrijden tussen NEC en Vitesse zorgen altijd voor spektakel. Supporters leven intens mee en zijn al weken bezig met deze wedstrijd.

NEC is dus de promovendus en die rol is best lastig. Vooralsnog doet NEC het best goed. Dankzij de ervaring in de ploeg zien wij NEC best een rol van betekenis spelen in de eredivisie de komende jaren.

Bij Vitesse is het nooit rustig. Je verwacht het niet, maar wederom heeft Oussama Tannane zich niet populair gemaakt bij zijn eigen club. De aanvaller is terug gezet naar het tweede elftal nadat hij al maanden ruzie had met de technische staf en clubleiding.

Het is niet voor het eerst dat Tannane op een negatieve manier in het nieuws komt. Bij FC Utrecht maakte hij ruzie met het publiek. Als het ook maar even tegen zit bij de technisch vaardige speler komt er kortsluiting en gaat hij gekke dingen doen. Tannane is dus op weg naar de uitgang in Arnhem en doet tegen NEC niet mee.

Dat zal in Nijmegen als positief worden gezien. Tannane is wel een goede voetballer. Maar ook zonder de rebel schatten wij Vitesse net iets hoger in dan NEC.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account