PEC Zwolle – Willem II

Voorbeschouwing PEC Zwolle – Willem II (14-01-2022)

In Zwolle hoopt men op een uitzonderlijk sterk 2022. Dat is ook wel nodig om PEC Zwolle te behouden voor de eredivisie.

De Zwollenaren staan momenteel roemloos onderaan in de eredivisie en wisten in achttien wedstrijden slechts zes punten bij elkaar te sprokkelen. PEC heeft het gewoonweg verschrikkelijk moeilijk en als er niet snel iets gaat gebeuren wordt de Zwolse nachtmerrie waarheid en speelt PEC binnenkort op een lager niveau.

Tegenstander Willem II komt vrijdag op bezoek in Zwolle. Van de Tilburgse ploeg weten we dat die op de teleurstellende veertiende plaats staat. Achttien punten behaalde Willem II tot dusver. Geen reden voor paniek, maar goed kun je de prestaties van de Brabantse ploeg tot op heden ook niet noemen.

Met name aanvallend komen zowel PEC Zwolle als Willem II flink wat stootkracht tekort. Dan is het moeilijk om het een tegenstander moeilijk te maken. Want als je wilt winnen moet je scoren. Daar is Willem II dit seizoen iets beter in.

Daarom denken wij dat Willem II iets betere papieren heeft als het in Zwolle op bezoek komt. Toch gaan wij uit van het positieve voor Zwolle en gokken op een mager gelijkspel. Wij rekenen niet op veel doelpunten.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account