PSV – FC Groningen

Voorbeschouwing PSV – FC Groningen (28-08-2021)

Tussen twee wedstrijden tegen Benfica door speelde PSV zonder problemen een wedstrijd in de eredivisie. PSV heeft het ‘tussendoortje’ tegen Cambuur in winst omgezet.

Hoewel de tegenstander soms goed voor de dag kwam, was PSV al vrij snel zeker van de punten. Al voor rust stonden de Eindhovenaren met 2-0 voor. Uiteindelijk werd het 4-1. Het meest opvallende moment was een overtreding op Madueke waar niets mee werd gedaan. We zijn het niet vaak met PSV-trainer Schmidt eens, maar nu wel.

Het eredivisieduel tussen FC Groningen en FC Utrecht heeft geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd in Stadion Euroborg eindigde in 0-0. Beide ploegen verdienden geen overwinning. In een saaie wedstrijd lukte het zowel FC Groningen als FC Utrecht niet om de ander pijn te doen.

Beide ploegen staat nu met vier punten op de gedeelde vierde plaats. FC Groningen liet wederom zien over een taaie ploeg te beschikken.

Trainer Danny Buijs heeft het goed op de rit, maar doet soms wel een beetje vreemd. Hij schreeuwt en leeft intens mee. Eigenlijk is dat niet zo gek voor zo’n jonge trainer. Wij denken dat Buijs nog een mooie toekomst als trainer tegemoet gaat.

Natuurlijk is PSV favoriet tegen FC Groningen. Wij denken dat de ploeg uit Eindhoven wint.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account