PSV – Feyenoord

Voorbeschouwing PSV – Feyenoord (19-09-2021)

PSV is de koploper van de eredivisie. De ploeg maakt indruk en wordt inmiddels door velen betiteld als de grote favoriet voor het kampioenschap.

De Eindhovenaren zijn dan ook uitstekend begonnen aan het seizoen, maar normaliter komt er ook nog een lichte terugval. Bij PSV zijn alle ogen momenteel gericht op Noni Madueke die indruk maakt, maar wij genieten vooral van Marco van Ginkel die aan zijn tweede jeugd begonnen is.

De door blessureleed geteisterde middenvelder is in de kracht van zijn leven en wekelijks belangrijk voor zijn ploeg. Hij zet de lijnen uit en neemt de boel op sleeptouw.

Zo iemand kunnen ze bij Feyenoord ook wel gebruiken. In Rotterdam gaat het allemaal wat moeizaam. Tegen FC Utrecht werd kansloos verloren en kregen de Rotterdammers alle hoeken van het veld te zien en in Israël leek Feyenoord te verliezen van Maccabi Haifa, maar werd het uiteindelijk gelijkspel.

Bryan Linssen gedraagt zich bij vlagen als een volkomen idioot en is meer bezig met zijn tegenstander dan met het spel van zijn eigen ploeg. Dat is zonde voor zo’n talentvolle speler.

Voor ons is het duidelijk: PSV heeft de beste papieren om deze topper te winnen. Wij zetten ons geld dus in op de ploeg uit Eindhoven.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account