PSV – Fortuna Sittard

Voorbeschouwing PSV – Fortuna Sittard (20-03-2022)

Maakte PSV ontzettend veel indruk in Utrecht? Nee, maar het ging wel met de zege terug naar Eindhoven.

In de bus zat een tevreden doelman Drommel die eindelijk belangrijk was geweest voor zijn ploeg door twee keer op het juiste moment in te grijpen. Het zijn punten die nodig zijn om Ajax te achterhalen, zeker nu trainer Schmidt heeft gezegd toch wel graag met een kampioenschap afscheid van Nederland te willen nemen.

Maar in Eindhoven kan PSV natuurlijk alleen maar zelf blijven winnen en hopen op een foutje van Ajax.

Thuis tegen Fortuna Sittard zal een overwinning zeker tot de mogelijkheden behoren. PSV heeft een elftal dat vele malen sterker is dan Fortuna Sittard. Dat is natuurlijk geen schande als je naar beide budgetten kijkt.

Fortuna Sittard zal in Eindhoven hopen op een stuntje en blij zijn met elk punt. Dit kunnen immers bonuspunten blijken. Maar dan moet er wel eerst gewonnen worden.

Maar liefst 19 keer won PSV in eigen huis van Fortuna Sittard. De Limburgers wonnen nog nooit in Eindhoven. Wel pakte het drie keer een punt door gelijk te spelen, de laatste keer was in 2000.

Toen werd het 1-1 dankzij treffers van Kezman (PSV) en Van Halst (Fortuna Sittard). Wij denken dat PSV ook komende zondag wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account