PSV – PEC Zwolle

Voorbeschouwing PSV – PEC Zwolle (16-10-2021)

Het is en blijft onrustig bij PSV. Na de goede start van de competitie maakt trainer Roger Schmidt geen vrienden.

Dat komt voornamelijk door zijn onnavolgbare wisselbeleid waarmee hij het opmerkelijke talent etaleert om zijn ploeg zwakker te maken gedurende de wedstrijd. Het dieptepunt was de nederlaag tegen Feyenoord waarin PSV zwaar door de ondergrens zakte en elke hoek van het Philips Stadion te zien kreeg.

PSV snakt naar een reeks overwinningen. Dan komt een minder sterke tegenstander dus als geroepen. En daar is PEC Zwolle!

Het elftal van Art Langeler is dramatisch begonnen aan de start van de competitie. Slechts één punt behaalde de rode lantaarndrager in acht wedstrijden. In Heerenveen ging het mis door een eigen doelpunt van Bram van Polen.

Het zit ook niet mee… Zwolle zit overduidelijk in de hoek waar de klappen vallen en moet zich serieus zorgen gaan maken. Als er niet snel iets gebeurd kan PEC weleens in degradatiezorgen komen. Inmiddels is in Zwolle de vraag gerezen of Langeler rond de kerstdagen nog aan het roer zit.

Met PEC Zwolle mag PSV toch geen moeite hebben? Anders is Schmidt sneller werkloos dan Langeler. Maar wij gaan uit van een Eindhovense zege. Daar zal iedereen mee kunnen leven.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account