PSV – SC Cambuur

Voorbeschouwing PSV – SC Cambuur (21-08-2021)

PSV is na de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal plotseling een topkandidaat voor de titel. Dat is niet heel gek, want PSV lijkt te zijn herboren en doet het prima.

We zien Marco van Ginkel de leiding nemen. Het is fijn om hem na zijn blessureleed zo te zien spelen. En wat te denken van Madueke. Dit talent lijkt uit het niets te komen en een hoofdrol op te eisen in de eredivisie.

De goal die hij maakte tegen Heracles was van grote klasse en laat zien dat hij over veel kwaliteit beschikt. Dat kan een sensatie worden.

Bij Cambuur stond ooit het fenomeen Frans de Munck onder de lat. De doelman die in 2010 overleed wordt volgende maand geëerd met een biografie. Maar die tijden zijn voorbij. Cambuur is anno 2021 een kersverse promovendus.

Onder het oog van duizenden enthousiaste Leeuwarders leek Cambuur af te stevenen op een gelijkspel tegen FC Groningen. Maar in de slotseconden van het duel scoorde Larsen met een schitterende omhaal voor een 1-2 overwinning voor FC Groningen.

In het eigen Philips Stadion is PSV natuurlijk de grote favoriet als SC Cambuur op bezoek komt. De Eindhovenaren zijn niet voor niets titelkandidaat. Wij denken dan ook dat PSV gewoon wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account