PSV – Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing PSV – Sparta Rotterdam (03-10-2021)

Het is onrustig bij PSV. Dat is vooral te danken aan het onbegrijpelijke wisselbeleid van trainer Schmidt die elke week zijn elftal, naarmate de wedstrijd vordert, zwakker wil maken.

Hij wisselt de betere spelers zonder enkele reden. Het PSV-publiek is niet achterlijk en is klaar met het gezwabber van de Duitse oefenmeester. Meer dan ooit is er kritiek op de leiding van de club.

De vraag is natuurlijk hoe lang die leiding de kritiek nog kan negeren en wanneer Roger Schmidt zijn ontslag krijgt. Een goed resultaat tegen Sparta kan de chaos wellicht een tijdje uitstellen.

Maar laten we eens kijken naar de Rotterdamse ploeg van Henk Fräser. Die verloor afgelopen weekend kansloos van Cambuur Leeuwarden en staat op de dertiende plaats. Omdat de verwachtingen niet enorm zijn is er geen enkel probleem bij Sparta.

Als de club zich redelijk kan handhaven in de eredivisie en rond de tiende plaats eindigt heeft Fraser het uitstekend gedaan. Dat neemt niet weg dat bij PSV de druk er op ligt, maar ook dat de ploeg uit Eindhoven tegen Sparta favoriet is voor de overwinning.

Wij denken dat PSV doet wat het moet doen en gewoon gaat winnen van de Rotterdamse opponent.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account