RKC Waalwijk – Feyenoord

Voorbeschouwing RKC Waalwijk – Feyenoord (13-02-2022)

RKC Waalwijk staat op de twaalfde plaats en ging afgelopen weekend met 3-1 onderuit tegen Willem II. Trainer Joseph Oosting zag uitgerekend zijn zoon Joost hem de das omdoen. Tot zover de leuke feitjes.

RKC moet hoger op de ranglijst komen om problemen te voorkomen. Degradatievoetbal ligt op de loer en bij RKC heeft men daar genoeg ervaring mee om te weten dat het in die loterij alle kanten op kan.

Die zorgen heeft Feyenoord niet. De Rotterdammers staan enigszins boven verwachting lekker mee te ballen in de top van de eredivisie. Zelfs de tweede plaats is nog een mogelijkheid voor het elftal van Arne Slot.

Feyenoord won afgelopen weekend de Rotterdamse derby met 4-0 van Sparta. Orkun Kuku, Alireza Jahanbakhsh en twee treffers van Guus Til waren genoeg om de drie punten in De Kuip te houden.

Kortom: het gaat lekker met Feyenoord. Er is geen onduidelijkheid voor komend seizoen: dan staat ook Arne Slot gewoon voor de groep. En wie er dan spelen? Er zijn immers diverse huurcontracten. Ach: wie dan leeft, die dan zorgt…

Natuurlijk is Feyenoord de grote favoriet als het in Waalwijk tegen RKC speelt. Het spreekt dan ook voor zich dat wij gokken op een Rotterdamse overwinning.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account