RKC Waalwijk – PSV

Voorbeschouwing RKC Waalwijk – PSV (19-12-2021)

Laten we het eens hebben over de doelman van RKC Waalwijk. Die heet Etienne Vaessen. In een vorige carrière werkte hij als beveiliger in een winkel en daar werd hij ooit neergestoken.

Nu is hij keeper in de eredivisie, maar tegen FC Twente leek hij wel een clown in een circus. Hij stapelde fout op fout en uitte daarna zijn frustraties op een verkeerde manier. Als beloning kreeg hij van RKC Waalwijk een paar dagen vrij waardoor hij pas woensdag weer hoefde te trainen.

PSV is de nieuwe koploper in de eredivisie. Dat komt vooral doordat Ajax al een aantal weken niet thuis gaf en PSV wat meer geluk had tegen NEC Nijmegen. De Eindhovenaren stonden bij rust met 1-0 achter in de Goffert, maar wisten in de slotfase de achterstand om te buigen.

Ajax verloor van AZ en moet dus even een stapje terug doen. Dat is leuk voor de competitie, maar dat PSV-trainer Schmidt het woord “wintermeister” in zijn mond nam, zal bij Ajax toch werken als een rode lap op een stier.

Bij PSV hoopt men dat Vaessen in het doel van RKC staat. Dan is de overwinning voor PSV in elk geval een absolute zekerheid.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account