sc Heerenveen – PSV

Voorbeschouwing sc Heerenveen – PSV (28-11-2021)

SC Heerenveen is dit seizoen nogal kleurloos, maar speelde tegen Willem II een opmerkelijke wedstrijd. Al na 22 minuten kwamen de Friezen met tien man te staan na een rode kaart voor Anthony Musaba.

Pas in de tweede helft dacht Willem II te profiteren van de overtalsituatie toen Ché Nunnely 0-1 maakte, maar nog geen minuut later stond het al 1-1 toen Filip Stevanovic namens sc Heerenveen scoorde.

Daarna maakte Nick Bakker de 2-1 en pakte Miquel Nelom nog een rode kaart waardoor Willem II ook met tien man verder moest. Entertainment genoeg in het Abe Lenstra Stadion dus!

Of dat komend weekend ook zo is valt nog te bezien. Dan komt PSV op bezoek en de Eindhovenaren staan momenteel ook niet garant voor sensationeel voetbal. Wel weet PSV regelmatig te winnen waardoor het Ajax op de hielen zit en duidelijk mee kan strijden om de kampioensschaal.

Daardoor is het chagrijn rond het Philips Stadion verdwenen en mag trainer Schmidt nog even blijven zitten. Een overwinning in Heerenveen is voor de positie van Schmidt natuurlijk nog beter nieuws. En om eerlijk te zijn denken wij dat dat er ook wel in zit.

PSV scoort redelijk makkelijk en heeft simpelweg meer kwaliteit dan sc Heerenveen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account