Sparta Rotterdam – AZ

Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – AZ (30-04-2022)

Sparta was de afgelopen dagen volop in het nieuws. Trainer Henk Fraser pikte het niet dat het bestuur van Sparta zijn assistent ontsloeg en stapte zelf ook op.

Binnen mum van tijd werd Maurice Steijn naar voren geschoven om een paar weken eerder te beginnen aan zijn nieuwe baan in Rotterdam. Fraser krijgt meer vakantie voordat hij bij zijn oude club FC Utrecht begint. Iedereen blij?

Niet helemaal: Sparta moet nog altijd vrezen voor degradatie en zo’n prachtige club in een lagere divisie zien doet altijd pijn aan de ogen.

Bij AZ is het rustig. Het enige terugkerende onderwerp is het waarschijnlijke vertrek van Owen Wijndal. Zelf is de verdediger druk bezig om iedereen te vertellen dat hij nog bij AZ speelt. Met Mees de Wit en Milos Kerkez werden al twee nieuwe vleugelverdedigers vastgelegd, waardoor de 22-jarige aanvoerder van de Alkmaarders haast al verkocht lijkt.

Eerder al werd duidelijk dat Wijndal gevolgd wordt door Ajax. Maar de kans bestaat ook dat hij naar het buitenland vertrekt. Voorlopig is hij nog speler van AZ en speelt hij de komende weken nog in Alkmaar.

En dus ook tegen Sparta in Rotterdam. Wij verwachten dat AZ het in Rotterdam moeilijk gaat krijgen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account