Vitesse – Feyenoord

Voorbeschouwing Vitesse – Feyenoord (03-10-2021)

Vitesse neemt het komend weekend in eigen huis op tegen Feyenoord. Dit zijn vaak leuke wedstrijden. Maar de Arnhemmers zijn wel eens beter in vorm geweest.

De ploeg is wel erg afhankelijk van de twee vedetten van de ploeg: Oussama Tannane en Riechedly Bazoer. Als zij niet mee kunnen doen of hun dag niet hebben zie je Vitesse door de ondergrens zakken.

Beide heren hebben ook nogal last van sterallures. Dat kan nog een probleem opleveren voor de rest van dit seizoen. Zeker als het even tegen zit. Het is voorde Arnhemse voetballiefhebbers te hopen dat dit probleem opgelost kan worden.

Bij Feyenoord zien we vooral wisselende prestaties. Trainer Arne Slot heeft de ploeg nog niet helemaal op de rit, maar hij is redelijk op weg. De aankoop van Cyriel Dessers heeft veel mensen verbaast, maar tot op heden doet hij het niet slecht.

De absolute topaankoop van de club is natuurlijk Guus Til die als nummer tien de boel op sleeptouw neemt en als regisseur van de ploeg fungeert. Een uitstekende aankoop van Feyenoord.

Deze wedstrijd in de eredivisie biedt vaak spektakel. Beide ploegen hebben deze week Europese verplichtingen.

Wij verwachten er wat van. En we denken dat Feyenoord op dit moment sterker is en wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account