Vitesse – Willem II

Voorbeschouwing Vitesse – Willem II (22-08-2021)

Vitesse is de competitie begonnen met een 0-1 overwinning in Zwolle. Hoewel de laatste twee wedstrijden tegen PEC Zwolle verloren gingen, waren de Arnhemmers dit keer wel in staat om de drie punten mee naar huis te nemen.

Boeiend was de wedstrijd niet. In totaal kregen beide clubs slechts elf kansen en daar werd niet altijd goed mee omgegaan. De enige uitzondering die we kunnen noteren is Frederiksen.

Hij maakte in de twintigste minuut de enige goal van de wedstrijd. In de tweede helft was Vitesse op een onaangename manier vooral bezig de punten over de streep te trekken.

Willem II had graag ook punten gehad, maar de jubilaris uit Tilburg ging met 4-0 van de mat tegen Feyenoord. Willem II is vorig seizoen net aan degradatie ontsnapt, maar lijkt ook dit jaar te moeten vrezen voor de afgang.

Lijfsbehoud is het toverwoord in Tilburg. Daar hebben ze de zwaar overschatte Emil Bergstrom van FC Utrecht gehuurd. Deze ietwat lompe verdediger kreeg pardoes rood en liet zo zijn medespelers in de steek. Daar zullen ze in Tilburg dus nog veel plezier aan beleven.

Vitesse zal in het eigen Gelredome willen en moeten winnen van Willem II. Wij denken dat de Arnhemmers daar in slagen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account