Willem II – Feyenoord

Voorbeschouwing Willem II – Feyenoord (15-08-2021)

Het mag een klein wonder heten dat Willem II dit seizoen uitkomt in de eredivisie. De Tilburgers zagen in de afgelopen maanden het degradatiespook steeds dichterbij komen en konden de gang naar de Keuken Kampioen Divisie net afwenden.

Trainer Petrovic vertrok en werd vervangen door Fred Grim die daarmee de derde trainer in Tilburg in een jaar tijd is. Grim liet eerder RKC leuk voetballen, maar zag een deel van zijn voorbereiding door coronabesmettingen in het water vallen.

Het is de vraag of Willem II komende maanden uit de problemen kan blijven. We zullen moeten afwachten.

Het is ondertussen triest om in Rotterdam het verval van Feyenoord te moeten aanschouwen. De eens zo trotse winnaar van de Europacup 1 zal ook komend seizoen geen rol van betekenis spelen in de kampioensstrijd. Bovendien zagen de Feyenoorders hun beste speler vertrekken naar aartsvijand Ajax.

Nu is Guus Til de man waar heel het zuiden van Rotterdam haar hoop op gevestigd heeft, maar met alle respect: Guus Til is geen Messi. Til is een uitstekende speler, maar hij kan Feyenoord niet in z’n eentje naar grote hoogtes brengen.

De wedstrijd tussen Willem II en Feyenoord zal voor beide ploegen een leuke oefening zijn om te zien waar ze staan, maar dit is wel om het echie.

En dus denken we dat de drie punten naar Feyenoord gaan.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account