Willem II – PSV

Voorbeschouwing Willem II – PSV (25-09-2021)

Willem II is redelijk sterk aan het seizoen begonnen. Tegen RKC Waalwijk werd daar een passend vervolg aan gegeven door met 2-1 te winnen. Het was de vierde zege in zes wedstrijden.

Wriedt en Kohlert waren de doelpuntenmakers aan Tilburgse zijde. Dat is knap als je ziet hoe dicht Willem II vorig seizoen bij degradatie was. Dat wil men niet meer meemaken en dus staat er nu een selectie die de potentie heeft om in de middenmoot mee te doen. Maar men moet wel scherp blijven.

Scherp houden is wat Roger Schmidt bij PSV doet. Of liever gezegd: de verhoudingen op scherp zetten. De Duitse trainer heeft het talent om zijn elftal gedurende de wedstrijd zwakker te maken met onlogische wissels. Het publiek is dat zat.

PSV verloor kansloos van Feyenoord met 4-0 en liep in Deventer bijna tegen een gelijkspel aan tegen promovendus Go Ahead Eagles. Marco van Ginkel voorkwam dat. Hij maakte in de slotfase de winnende 1-2.

Maar als er niet snel wat gebeurd bij PSV kunnen de dagen van het huwelijk tussen de Eindhovenaren en Schmidt wel geteld zijn. In Tilburg weet PSV wat het te doen staat. Alleen winst telt.

Wij geloven dat die boodschap duidelijk is en PSV wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account