Voorbeschouwing AZ – Feyenoord (16-10-2022)

De absolute topper in de tiende speelronde in de eredivisie is de ontmoeting tussen koploper AZ en Feyenoord. Inderdaad, AZ is nog altijd de trotse koploper in de eredivisie.

En onverdiend kun je het niet noemen. Als je ziet hoe professioneel de Alkmaarders een zeker op voorhand lastige klant als FC Utrecht opzij zetten, kan je niet anders dan concluderen dat AZ een kampioenskandidaat is. Zeker ook omdat het spel van de concurrentie niet altijd even overtuigend is.

Een punt van zorgen van trainer Pascal Jansen zou het blessureleed kunnen zijn. Bruno Martins Indi en Vangelis Pavlidis staan met blessures aan de kant. Jesper Karlsson is na lange tijd weer fit, maar kan nog geen hele wedstrijden spelen.

Vooralsnog is het er op het veld niks van deze problemen te zien. Of dit later in het seizoen een factor wordt, is nu nog niet bekend. Op dat vlak is het fysiek sterke Feyenoord een goede test.

Wat kan je van Feyenoord zeggen?

Dat is een goede vraag. De zege tegen FC Twente was verdiend, al kwam de rode kaart voor Twente vlak voor rust wel lekker uit. In de Europa League is het zeker niet slecht wat de Rotterdammers laten zien, alleen is het wat wisselvallig.

Dat maakt het natuurlijk ook leuk om naar te kijken. Je weet niet wat je van Feyenoord kunt verwachten, en Arne Slot laat zijn ploeg behoorlijk aanvallend spelen.

Het verschil tussen AZ en Feyenoord op de ranglijst is drie punten. Een zege van AZ zorgt ervoor dat Feyenoord (voorlopig) afhaakt in de strijd om de titel. Als Feyenoord wint, gaat het in de top nog dichter bij elkaar staan.

Feyenoord heeft het vaak moeilijk in Alkmaar. De laatste drie ontmoetingen op bezoek bij AZ gingen verloren. Ook zondag start AZ als favoriet.
50X inzet

50X JE INZET ALS BEIDE TEAMS SCOREN!

Een mooie ODDS BOOST voor de wedstrijd Ajax - PSV bij Jacks.nl. Meld je aan, stort minimaal €10 en zet maximaal €1 in op beide teams scoren > Ja.

Heb je deze weddenschap goed dan ontvang je 50 keer je inzet!

Meld je aanWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account