Match Center & Odds

Eredivisie - Nederland

28-05-2023 14:30

593

FC Twente

629

Ajax

Voorbeschouwing FC Twente – Ajax (28-05-2023)

Ajax kan nog altijd als tweede eindigen. Dan moet het zelf winnen en hopen dat PSV verliest van AZ. In theorie kan het allemaal, voor Ajax wacht echter een klus van formaat.

Op bezoek gaan bij FC Twente is al een pittige opdracht. Daarnaast verkeert de ploeg van Ron Jans de laatste weken in grootse vorm. De laatste drie wedstrijden werden gewonnen met het indrukwekkende doelsaldo van 12 voor en 0 tegen. Ze zullen in Enschede nu al uitkijken naar de ontmoeting met Ajax.

Er is echter hoop voor Ajax. Om te beginnen werd er vorig weekend redelijk eenvoudig van FC Utrecht gewonnen, wat altijd lekker voor het vertrouwen is. Daarnaast staat er voor FC Twente de komende weken nog iets veel belangrijkers op het programma dan de thuiswedstrijd tegen Ajax.

De play-offs om een ticket voor de voorronde van Conference League, met FC Twente als grote favoriet. Het is goed mogelijk dat dit toch een beetje in het hoofd van de spelers gaat zitten.

Jans zal hameren op een goed resultaat

Nu is Ron Jans geen trainer die zijn ploeg zich laat sparen voor de play-offs. Bovendien wordt het toch al volop aanwezige vertrouwen nog groter als Ajax aan de zegekar wordt gebonden.

FC Twente kan weer bouwen op de hechte defensie, die vooral in het eerste deel van de competitie een onneembare vesting was. Combineer dit met de scoringsdrift voorin en je hebt een ploeg die moeilijk afgestopt kan worden.

Aan Ajax de taak om dit toch te doen. Het zal niet meevallen, omdat Ajax zelf niet in de beste vorm verkeert. Het is een seizoen om erg snel te vergeten. En de factor FC Twente mag ook niet worden onderschat.

Inzetten op dit duel is trouwens ook een uitdaging. Je kunt Ajax moeilijk favoriet noemen, maar het is en blijft Ajax.

Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

50x je inzet bij een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV

ODDS BOOSTS

Nieuwe spelers kunnen nu 100x hun inzet pakken.

Zet €1 in op een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV in de eredivisie en ontvang bij winst €100 in je spelersaccount!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares