Match Center & Odds

Eredivisie - Nederland

25-01-2023 18:45

664

Go Ahead Eagles

61

AZ Alkmaar

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – AZ (25-01-2023)

Op 3 september verloor Go Ahead Eagles in eigen huis met 4-3 van Feyenoord. Het was de vijfde nederlaag in evenveel competitiewedstrijden.

De optimistische analist kon nog zeggen dat Go Ahead in ieder geval lekker had meegespeeld, maar met 0 uit 5 leek het een zwaar seizoen te gaan worden. Na 3 september is er echter niet meer verloren. Vier zeges en zeven gelijke spelen verder staat de ploeg uit Deventer op een keurige tiende plaats.

Voor AZ wordt het dan ook zeker geen pleziertripje naar Deventer. AZ strijdt serieus mee om het kampioenschap. De Alkmaarders staan op de tweede plaats, met twee punten achterstand op Feyenoord.

En het programma van de komende weken is niet het lastigste van de top vijf, waardoor het zomaar zou kunnen dat AZ de lijst gaat aanvoeren. Daarvoor moet er natuurlijk wel eerst van Go Ahead Eagles worden gewonnen.

Record van Go Ahead

Als Go Ahead Eagles woensdag niet van AZ verliest, verbreekt het een clubrecord. Dit seizoen is er net als in 1970 elf wedstrijden op rij niet verloren. Nummer twaalf moet het duel met AZ worden. Simpel zal dat niet worden.

AZ staat niet voor niks op de tweede plaats. Het is lang niet altijd even sprankelend. Maar er wordt wel gewoon gewonnen. Nu Pavlidis en Karlsson weer helemaal fit zijn, is AZ aanvallend nog dreigender.

Bij Go Ahead Eagles komt het gevaar de laatste weken vooral van Adekanye. Ook Edvardsen is een aanvaller om rekening mee te houden. Het belooft een leuke wedstrijd te worden in de altijd sfeervolle Adelaarshorst.

Het is lastig om voorhand te zeggen wie de bovenhand gaat hebben. Op basis van de ranglijst zeg je natuurlijk AZ, maar de goede reeks van Go Ahead mag je niet negeren. Het kan woensdag alle kanten op.

Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

50x je inzet bij een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV

ODDS BOOSTS

Nieuwe spelers kunnen nu 100x hun inzet pakken.

Zet €1 in op een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV in de eredivisie en ontvang bij winst €100 in je spelersaccount!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares