Match Center & Odds

Eredivisie - Nederland

02-10-2022 14:30

494

NEC

73

Feyenoord

Voorbeschouwing NEC – Feyenoord (02-10-2022)

Nummer elf NEC ontvangt zondag in Nijmegen Feyenoord, de nummer vier van de competitie. NEC draait lekker mee in de eredivisie.

Er werd pas één keer verloren, ook maar één gewonnen, en liefst vijf keer gelijkgespeeld. NEC is dus een moeilijke ploeg om te verslaan. In het verleden heeft Feyenoord het al vaker zwaar gehad tegen NEC. Het belooft zondag dus een alleraardigste wedstrijd te worden.

NEC heeft de ambitie om een ploeg te worden die structureel in het linkerrijtje eindigt. De hoofdsponsor liet dat vorige week weten bij de verlenging van het contract.

Het kan snel gaan. NEC promoveerde anderhalf seizoen geleden een beetje verrassend ten koste van NAC Breda, en is nu eigenlijk al een stabiele club in de eredivisie.

De selectie is van goede kwaliteit, met onder meer Lasse Schöne en Oussama Tannane. En doelman Jasper Cillessen is wekelijks van waarde. Zelfs in die mate dat veel analisten vinden dat hij de nummer één bij Oranje moet worden.

Justin Bijlow

Dat is een plek die eigenlijk voor Justin Bijlow was gereserveerd. De doelman van Feyenoord zit echter, volgens de bondscoach, in een mindere fase. Het ging afgelopen week veel over Bijlow en zijn vorm. Het is de vraag hoe de goalie hier mee omgaat.

Feyenoord zal na de nederlaag tegen PSV niet opnieuw tegen puntverlies aan willen lopen. Er komt een drukke en belangrijke periode aan de voor de Rotterdammers. In de Europa League staat de dubbele ontmoeting met FC Midtjylland voor de deur en in de eredivisie wachten na NEC met FC Twente en AZ sterke tegenstanders.

Maar eerst NEC. Het is een lastig duel om te voorspellen. Zoals gezegd is NEC moeilijk te verslaan. Feyenoord is op voorhand misschien de lichte favoriet, maar een gelijkspel lijkt ook zeker voor de hand liggen.
Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

100 keer je inzet bij een overwinning van Nederland op Senegal

ODDS BOOSTS

Oranje speelt zijn openingswedstrijd tegen Senegal. Voor nieuwe spelers heeft BetCity een monsterlijke Odds Boost klaar staan. Weet Nederland te winnen dan kunnen nieuwe spelers 100x hun inzet pakken.

Zet €1 in op Nederland en ontvang bij winst €100 in je spelersaccount!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares