Match Center & Odds

Eredivisie - Nederland

08-04-2023 20:00

682

PSV

1652

Excelsior

Voorbeschouwing PSV – Excelsior (08-04-2023)

PSV heeft een mooi weekend achter de rug. Zelf won het eenvoudig bij NEC, vooraf toch ingeschaald als een lastig te nemen horde. Daarnaast speelden AZ en Ajax gelijk.

Het gevolg is dat PSV goede zaken deed in de strijd om plek twee. Statistisch gezien is ook de landstitel nog een mogelijkheid, maar de achterstand van acht punten op Feyenoord is normaal gezien te groot.

Na een seizoen waarin PSV wisselvallig is geweest, zou de tweede plaats een mooie troostprijs zijn. Neem daar mogelijk bekersucces bij, en je kunt onmogelijk van een teleurstellend seizoen spreken.

Excelsior is voor PSV een lekkere tegenstander. De Rotterdammers strijden tegen degradatie. Vorig weekend werd er knap een punt gepakt tegen FC Twente. Het ging na afloop echter meer over het ontnemen van de aanvoerdersband van Redouan El Yaakoubi.

In een gesprek met de NOS sprak hij zijn onvrede uit over het optreden van het bestuur van Excelsior. Je moet niet verbaasd zijn als dat in de aanloop naar PSV nog een staartje gaat krijgen.

Prijsschieten?

Voor het wedstrijdverloop gaat dit vermoedelijk weinig uitmaken. Op voorhand valt te verwachten dat het prijsschieten wordt voor PSV. De aanval Simons – De Jong – Bakayoko zal nu al uitkijken naar zaterdagavond.

Excelsior heeft de meest gepasseerde defensie van alle eredivisieploegen. De nochtans uitstekende doelman Stijn van Gassel heeft al 61 keer moeten vissen.

Waar de kansen voor Excelsior liggen? Dat is een goede vraag. De enige hoop is de wisselvalligheid van PSV. Het is dit seizoen al meermaals gebeurd dat je dacht dat PSV een goede serie ging neerzetten. En toen volgde er een onbegrijpelijke nederlaag, bijvoorbeeld bij Cambuur en FC Groningen.

Dat dit nu ook gaat gebeuren lijkt onwaarschijnlijk. Daarom is het verstandig om je geld op een zege van PSV in te zetten, doe maar een ruime.

Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

50x je inzet bij een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV

ODDS BOOSTS

Nieuwe spelers kunnen nu 100x hun inzet pakken.

Zet €1 in op een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV in de eredivisie en ontvang bij winst €100 in je spelersaccount!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares