Match Center & Odds

Eredivisie - Nederland

26-02-2023 16:45

682

PSV

593

FC Twente

Voorbeschouwing PSV – FC Twente (26-02-2023)

Wie haakt er af in de strijd om de landstitel? Dat is de inzet van het duel tussen PSV en FC Twente, dat zondag om 16:45 uur begint.

PSV en FC Twente hebben allebei niet de beste week achter de rug. PSV verloor twee punten bij FC Utrecht. Doordeweeks moest er gespeeld worden voor de Europa League tegen Sevilla.

Hoe dat is afgelopen, weten we inmiddels. Gezien de 3-0 uit de heenwedstrijd was de kans klein dat PSV zou doorstoten. Pas in de tweede helft kwam PSV echt op stoom en kwamen de grote kansen. Verder dan twee doelpunten kwamen de Eindhovenaren helaas niet.

FC Twente ging afgelopen weekend onderuit bij Go Ahead Eagles. De sterke defensie van Twente kreeg in de beginfase twee doelpunten om de oren. FC Twente mistte in Deventer Robin Pröpper en Ramiz Zerrouki. Pröpper was ziek en Zerrouki geblesseerd.

Trainer Ron Jans hoopt tegen PSV weer over deze twee bepalende spelers te kunnen beschikken.

Beide ploegen moeten winnen

Als je naar de ranglijst kijkt, dan mag er met nog 12 wedstrijden te spelen weinig meer misgaan. PSV heeft na de remise bij FC Twente een achterstand van zes punten op koploper Feyenoord. Voor FC Twente is dit zelfs opgelopen naar negen punten.

Als FC Twente verliest, dan kun je de Tukkers eigenlijk doorstrepen voor de titel. Voor PSV is dit nog niet het geval bij een nederlaag, hoewel de kans dan wel klein wordt dat het ergens in mei feest is in Eindhoven.

Voor de neutrale toeschouwer is het natuurlijk een zeer boeiend gegeven dat beide ploegen moeten winnen. En wat het nog leuker maakt is dat er geen favoriet is aan te wijzen.

PSV draait niet goed genoeg om te zeggen dat ze wel even van Twente gaan winnen. En FC Twente is een ploeg die het iedere tegenstander moeilijk kan maken.

Voor PSV wordt het de vraag in hoeverre Sevilla nog in de benen zit.

Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

100x je inzet bij een overwinning van Ajax of Feyenoord

ODDS BOOSTS

Nieuwe spelers kunnen nu 100x hun inzet pakken.

Zet €1 in op een overwinning van Ajax of Feyenoord in de Klassieker en ontvang bij winst €100 in je spelersaccount!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares