Match Center & Odds

Eredivisie - Nederland

16-10-2022 14:30

682

PSV

750

FC Utrecht

Voorbeschouwing PSV – FC Utrecht (16-10-2022)

Nummer drie PSV ontvangt zondagmiddag om 14.30 uur FC Utrecht. Het dit seizoen tegenvallende FC Utrecht. De ambities zijn groot, de prestaties vooralsnog niet.

Een negende plaats past niet bij het doel om structureel met de topploegen mee te strijden. Tegen PSV mag FC Utrecht laten zien dat het die ambitie waar kan maken. Het moet onderhand ook wel, omdat de achterstand op nummer vier Feyenoord al acht punten bedraagt.

PSV won vorig weekend de lastige uitwedstrijd bij sc Heerenveen. Cody Gakpo maakte alweer zijn negende doelpunt van dit seizoen. De sfeer in Eindhoven is weer een stukje beter. De zeperd tegen SC Cambuur werd gevolgd door uitzeges bij FC Zürich en dus sc Heerenveen.

In Friesland was het zeker niet altijd overtuigend, maar winnen is altijd goed voor het vertrouwen. Minpunt was het uitvallen van Yorbe Vertessen en Ismael Saibari. Het is maar de vraag of zij de wedstrijd met FC Utrecht halen.

Wanneer gaat FC Utrecht draaien?

Je gaat je zo langzamerhand afvragen of 'Utreg' nog wel gaat draaien. Tegen koploper AZ werd behoorlijk kansloos verloren, zoals eerder in het seizoen ook het thuisduel met Ajax een kansloze nederlaag opleverde. Aan trainer Henk Fraser de taak om ervoor te zorgen dat FC Utrecht zondag met vertrouwen aan de aftrap in Eindhoven verschijnt.

Met Bas Dost heeft Utrecht een spits die makkelijk scoort, alleen moet hij wel in stelling worden gebracht. En daar lag nu net het probleem tegen AZ. PSV heeft geen gebrek aan scorend vermogen. Cody Gakpo is topscorer in de eredivisie. Xavi Simons heeft er overigens ook al zes gemaakt.

Het verleden zegt zeker niet alles, en dat is misschien maar goed voor FC Utrecht. De laatste 25 onderlinge duels in Eindhoven gingen verloren.

Ook zondag is PSV huizenhoog favoriet om de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht te winnen.
Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

100x je inzet bij een overwinning van Ajax of Feyenoord

ODDS BOOSTS

Nieuwe spelers kunnen nu 100x hun inzet pakken.

Zet €1 in op een overwinning van Ajax of Feyenoord in de Klassieker en ontvang bij winst €100 in je spelersaccount!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares