Match Center & Odds

Eredivisie - Nederland

22-10-2022 18:45

814

RKC Waalwijk

629

Ajax

Voorbeschouwing RKC Waalwijk – Ajax (22-10-2022)

RKC Waalwijk is dit seizoen één van de revelaties van het seizoen. Wie voor het seizoen had voorspeld dat RKC na tien wedstrijden op de zevende plaats zou staan, was waarschijnlijk door veel mensen vreemd aangekeken.

Toch is het echt zo. Met veertien punten doet RKC keurig mee om de tickets voor Europees voetbal. Na tien wedstrijden wordt daar nog niet echt naar gekeken, en in Waalwijk al helemaal niet. Hoewel ze daar vast iets vaker dan gemiddeld Teletekstpagina 819 opzetten.

Als je het spel van RKC Waalwijk bekijkt, is die zevende plaats niet eens onverdiend te noemen. Er wordt vrolijk gecombineerd en het is leuk om naar te kijken. Ook achterin staat het goed. RKC heeft dit seizoen pas twee keer verloren, van Feyenoord en PSV. En dan ook nog met het kleinste verschil (1-0). Ajax mag de borst nat maken.

Geen opwarmer voor Champions League

Vier dagen na deze ontmoeting strijdt Ajax voor de laatste kans in de Champions League tegen Liverpool. Zal Alfred Schreuder het aandurven om enkele spelers rust te geven? Als hij slim is, doet hij dit niet.

Zo soepel draait het allemaal niet bij de Amsterdammers. Er wordt gemord, zowel in Amsterdam als daarbuiten. Daarnaast is de kans dat Ajax nog gaat doorstoten in de Champions League niet echt groot te noemen.

Sinds afgelopen weekend staat Ajax weer bovenaan in de eredivisie. Voorlopig is de competitie het belangrijkste. En daarin is RKC Waalwijk een behoorlijk zware tegenstander. Dat was op 25 september 1988 ook het geval. In nota bene het debuutjaar van RKC in de eredivisie wonnen de Brabanders hun eerste ontmoeting met Ajax.

Het is nog steeds wachten op overwinning nummer twee. Wellicht dat deze zaterdag komt. RKC beleeft het beste seizoen in vele jaren, en Ajax is niet overdreven goed in vorm.

Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

100x je inzet bij een overwinning van Ajax of Feyenoord

ODDS BOOSTS

Nieuwe spelers kunnen nu 100x hun inzet pakken.

Zet €1 in op een overwinning van Ajax of Feyenoord in de Klassieker en ontvang bij winst €100 in je spelersaccount!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares