Match Center & Odds

Eredivisie - Nederland

28-05-2023 14:30

1435

SC Cambuur

814

RKC Waalwijk

Voorbeschouwing SC Cambuur – RKC Waalwijk (28-05-2023)

Het mooie seizoen van RKC Waalwijk dreigt vervelend af te lopen. De laatste weken draait het niet lekker. Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier verloren.

Vooral die van vorige week (0-5 thuis tegen Twente) deed pijn. Toch kan RKC nog als achtste eindigen en de play-offs voor Europees voetbal bereiken.

Daarvoor moet het zelf met minstens twee doelpunten verschil winnen van Cambuur en hopen dat concurrent en huidig nummer acht sc Heerenveen niet van Go Ahead Eagles wint. Het zou een mooie afsluiter zijn.

Voor Cambuur is er maar één ding mooi en dat is dat het seizoen na zondag is afgelopen. Het is een seizoen geweest vol dieptepunten, daar kan de knappe thuiszege in < ahref="eredivisie-2022-2023/voorbeschouwing-sc-cambuur-psv-01-10-2022.html">de wedstrijd tegen PSV op 1 oktober niks aan veranderen.

Cambuur speelt volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. En als je ze de afgelopen maanden hebt zien spelen, is het niet realistisch dat ze snel op het hoogste niveau terugkeren.

RKC vol op de aanval

Voor RKC zit er maar één ding op en dat is aanvallen. Daar is Cambuur natuurlijk de ideale tegenstander voor. Het moet nog wel gebeuren, maar er is eigenlijk niemand die eraan twijfelt dat RKC gaat winnen.

Dat moet zoals gezegd gebeuren met minstens twee doelpunten verschil. En dan maar hopen dat het resultaat in Friesland naar wens is.

En wat kan Cambuur? De laatste negen wedstrijden gingen verloren, over het algemeen kansloos. Voor de trouwe supporters is het te hopen dat de Friezen nog één keer de rug kunnen rechten. Vanuit het perspectief van Cambuur bekeken is RKC een fijne tegenstander, omdat het bij de Brabanders al weken niet vanzelf gaat.

Zondag begint RKC als de grote favoriet, maar als je het seizoen wilt afsluiten met een gokje is dit misschien wel het moment.

Logo Betcity

ODDS BOOSTS

Alleen voor nieuwe spelers

50x je inzet bij een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV

ODDS BOOSTS

Nieuwe spelers kunnen nu 100x hun inzet pakken.

Zet €1 in op een overwinning van Ajax, Feyenoord of PSV in de eredivisie en ontvang bij winst €100 in je spelersaccount!

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares