Nederland - Eredivisie 2023-2024

23-09-2023 20:00

Voorbeschouwing Almere City FC – PSV (23-09-2023)

  • Match header module: Almere City FC vs PSV Eindhoven 2023-09-23 20:00

Zouden ze bij Almere City FC veel zin hebben in de wedstrijd tegen PSV? Almere heeft in de eerste wedstrijden kennis gemaakt met de harde wetten van de eredivisie.

Dat is niet erg en ook niet vreemd, maar er moeten onderhand punten worden behaald. Tegen Excelsior werd het eerste punt gemaakt, maar er zijn er meer nodig. De kans is klein dat dit tegen PSV gaat lukken.

De Eindhovenaren zijn nog zonder puntverlies en in topvorm. De aankopen bewijzen keer op keer hun waarde. Noa Lang, Serginho Dest en Jerdy Schouten voelen zich als een vis in het water. Zet daar spelers als Luuk de Jong en Joey Veerman naast en je hebt een machine die nauwelijks te verslaan is.

Onderschat ook Peter Bosz niet. Bij Ajax deed hij het al erg goed. In het buitenland waren de successen wisselend, maar in Eindhoven zijn ze erg blij met hem. PSV is op basis van de eerste twee maanden van het seizoen de grote favoriet voor het landskampioenschap.

Gedoodverfde degradant

Almere City FC is voor velen de gedoodverfde degradant. De komende weken liggen er zeker kansen om meer punten te pakken, met FC Utrecht, RKC Waalwijk en NEC als tegenstanders. Als Almere eind oktober nog steeds op 1 punt staat, wordt het echter een heel moeilijk seizoen.

Kan er voor PSV iets misgaan? Het blijft voetbal, dus het kan altijd. De 4-0 afstraffing van afgelopen woensdagavond in Londen tijdens de Champions League wedstrijd tegen Arsenal zal men nog niet vergeten zijn.

Of er is sprake van lichte onderschatting. Die kans is natuurlijk niet groot. Maar Almere moet zich ergens aan vastklampen. Qua kwaliteit gaan ze het niet winnen. Dat is tegen PSV helemaal geen schande.

Voor de opportunisten: als je inzet op een zege van Almere en het wonder voltrekt zich, dan kun je de komende jaren gaan rentenieren. Inzetten op het aantal schoten op doel lijkt ons echter een betere optie.

Bet365 logo


Wed €10 Ontvang €50 Wedkrediet


  • Maak een account aan bij Bet365
  • Zet €10 in en ontvang €50 aan wedkredieten
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account