Nederland - Eredivisie 2023-2024

29-10-2023 12:15

Voorbeschouwing FC Twente – Feyenoord (29-10-2023)

  • Match header module: FC Twente vs Feyenoord Rotterdam 2023-10-29 12:15

Op alle vlakken is FC Twente tegen Feyenoord een wedstrijd om naar uit te kijken. Feyenoord heeft zeven wedstrijden op rij gewonnen en is nog ongeslagen.

FC Twente wordt echter de zwaarste tegenstander tot nu toe. De Tukkers hebben één punt minder dan Feyenoord en lijken dit seizoen mee te gaan doen om de titel. Het is ook interessant om te zien hoe Feyenoord de zware Europese wedstrijd tegen Lazio heeft verteerd.

FC Twente heeft een rustigere aanloop, omdat zij zich niet hebben geplaatst voor de groepsfase van de Conference League.

FC Twente is een goed geoliede machine. Dat was het vorig seizoen al, maar het was de vraag hoe het met de nieuwe trainer Joseph Oosting zou gaan. Voorlopig gaat dat meer dan behoorlijk.

Spectaculair is het niet, maar FC Twente weet de ene na de andere tegenstander opzij te zetten. Afgelopen weekend was er echter een kleine teleurstelling, toen de derby tegen Heracles Almelo in 2-2 eindigde.

Cruciale wedstrijd

Nu PSV maar blijft winnen, kan Feyenoord het zich eigenlijk niet veroorloven om te verliezen. Het leuke van dit duel is dat dit voor FC Twente ook geldt. Als de Tukkers willen meedoen voor het kampioenschap, zijn dit cruciale wedstrijden.

Spanning is er altijd als FC Twente en Feyenoord elkaar treffen. De laatste drie duels eindigden in een gelijkspel. Voor de laatste overwinning van FC Twente moet je terug naar 2012.

Het wordt een duel tussen de degelijkheid van FC Twente en de klasse van Feyenoord. Als je naar de laatste weken en de pure kwaliteit kijkt, is Feyenoord favoriet. Toch is het een behoorlijk risico als je flink inzet op een zege van de Rotterdammers.

FC Twente is een ijzersterke ploeg, die vol vertrouwen is. Maar dat geldt ook voor Feyenoord. Kortom, het wordt zondag smullen, in de enige echte topper van zondag.

Bet365 logo


Wed €10 Ontvang €50


  • Maak een account aan bij Bet365
  • Zet €10 in en ontvang €50 aan wedkredieten
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account