Nederland - Eredivisie 2023-2024

03-09-2023 12:15

Voorbeschouwing FC Utrecht – Feyenoord (03-09-2023)

  • Match header module: FC Utrecht vs Feyenoord Rotterdam 2023-09-03 12:15

Je bent een ploeg die de traditionele top drie wil uitdagen. Het vorige seizoen gebeurde er van alles, maar het werd behoorlijk afgesloten.

. In de nieuwe jaargang is er weer van alles mogelijk. En hoe begin je aan het seizoen? Met 0 punten uit 3 wedstrijden. Goed, FC Utrecht opende met een uitwedstrijd tegen PSV.

Maar daarna werd er verloren van sc Heerenveen en PEC Zwolle. Dat is al niet leuk, maar nog vervelender is het dat er dramatisch wordt gespeeld, nauwelijks kansen worden gecreëerd en nog niet is gescoord. En dan is de smaakmaker en topscorer van vorig seizoen, Tasos Douvikas, ook nog eens vertrokken.

Dat het niet goed gaat, weten ze in FC Utrecht ook wel. Trainer Michael Silberbauer is de laan uitgestuurd. Op zich niet vreemd, FC Utrecht beleeft de slechtste seizoenstart in meer dan 20 jaar. Assistent-trainer Rob Penders neemt voorlopig de taken van Silberbauer over, terwijl FC Utrecht op zoek gaat naar een nieuwe trainer.

Ron Jans werd afgelopen zondag, toen hij te gast was bij Studio Voetbal, gevraagd of ie interesse had. Jans zei niet direct ‘nee’. Je moet niet vreemd opkijken als Jans zondag al op de bank zit.

Feyenoord

Het zal zondag geen makkie worden, regerend landskampioen Feyenoord komt op bezoek. De Rotterdammers begonnen met twee gelijke spelen ook niet briljant aan het seizoen, maar afgelopen weekend werd er ruim gewonnen van Almere City FC.

Bij Feyenoord is het zeker nog geen koek en ei. Maar de 6-1 overwinning op Almere City FC kwam op een goed moment. Voor Feyenoord komen er drukke en belangrijke weken aan, met de competitie en de Champions League. Tegen dit FC Utrecht moet er gewonnen worden.

Maar FC Utrecht-uit blijft altijd lastig, zelfs nu. En misschien dat een nieuwe trainer voor een schokeffect kan zorgen. Hoewel het nog erg vroeg in het seizoen is.

Bet365 logo


Wed €10 Ontvang €50


  • Maak een account aan bij Bet365
  • Zet €10 in en ontvang €50 aan wedkredieten
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account