Nederland - Eredivisie 2023-2024

04-04-2024 18:45

Voorbeschouwing FC Volendam – Feyenoord (04-04- 2024)

  • Match header module: FC Volendam vs Feyenoord Rotterdam 2024-04-04 18:45

Op papier wordt dit voor Feyenoord de eenvoudigste uitwedstrijd van dit seizoen. FC Volendam is officieel nog niet gedegradeerd, maar vrijwel iedereen is het erover eens dat dit een kwestie van tijd is.

Vorig seizoen kon de bestuurlijke chaos op het veld worden genegeerd. Dit seizoen is het op alle vlakken kommer en kwel. FC Volendam moet in de laatste zeven wedstrijden een gat van zeven punten zien te dichten.

Een haast onmogelijke opgave, zeker als je de resultaten van de afgelopen maanden bekijkt. FC Volendam heeft dit jaar nog niet gewonnen. De ploeg moet het doen met vier gelijke spelen.

Dat is uiteraard veel te weinig om op het hoogste niveau actief te blijven. Op het veld zie je ook geen aanknopingspunten. Daarom mag je concluderen dat het voor FC Volendam een heel lastig verhaal gaat worden.

Titelkansen Feyenoord

Ondanks de nederlaag van PSV tegen NEC is het nog te vroeg om over de titel te spreken. Toch zal men bij Feyenoord enige hoop hebben gekregen. De kloof is met zeven punten nog altijd behoorlijk, maar als PSV instort, kan het snel gaan.

Daarom is het voor Feyenoord zaak om niks te laten liggen. Dat mag bij FC Volendam ook niet gebeuren. De oranjehemden zijn aan een slecht seizoen bezig en lijken een zekere degradant te worden.

Feyenoord kwam zondag met de schrik vrij tegen FC Utrecht. Na een 0-2 achterstand werd er met 4-2 gewonnen. Feyenoord verloor wel Quilindschy Hartman, met een blessure. De eerste signalen zijn niet goed. De kans is groot dat de Feyenoorder het EK op zijn buik kan schrijven.

Nu hebben de Rotterdammers genoeg opties. Spits Santiago Giménez zal zin hebben in dit duel. De Mexicaan scoort al een tijd moeizaam. Tegen FC Volendam zal hij veel kansen krijgen en aan zijn vertrouwen en marktwaarde kunnen werken.

Feyenoord is uiteraard torenhoog favoriet.

Jacks logo


Pak €60 aan Free Bets


  • Maak een account aan bij Jacks.nl

  • Zet €10 in en pak €60 aan free bets

  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account