Nederland - Eredivisie 2023-2024

11-02-2024 16:45

Voorbeschouwing FC Volendam – PSV (11-02-2024)

  • Match header module: FC Volendam vs PSV Eindhoven 2024-02-11 16:45

De gedeelde nummer laatst tegen de koploper. Normaal gesproken gaat het zondagmiddag in Volendam niet spannend worden.

PSV zit weliswaar in een iets minder periode, de kwaliteit van de selectie is vele malen groter dan die van FC Volendam. Laten we eerst eens naar de thuisploeg kijken. Het is daar meer dan twee voor twaalf.

FC Volendam staat samen met Vitesse op de gedeelde laatste plaats in de eredivisie. De teller staat op twaalf punten, drie minder dan de nummer zestien en zeven minder dan de veilige vijftiende plaats. Dat is al niet best, en het veldspel geeft ook al geen reden tot optimisme.

FC Volendam zal de wedstrijd tegen PSV zeker niet laten lopen, maar normaal gesproken gaan er geen punten worden gepakt.

Volgende week staat de degradatiekraker tegen Vitesse op het programma. Dat is het duel om nog iets van dit seizoen te maken. Tegen PSV is het zaak om geen blessures en onnodige kaarten op te lopen.

Dipje PSV?

De vraag wordt her en der hardop gesteld of PSV in een dipje zit. Niet helemaal eerlijk, want het is een utopie om te denken dat je in een seizoen alle wedstrijden wint. Toch gaat het wel degelijk wat minder in Eindhoven.

In de competitie werd er gelijk gespeeld tegen FC Utrecht en ook tegen Ajax en er werd zonder glans gewonnen van Almere City FC. Tussendoor was Feyenoord te sterk in het bekertoernooi. De voorsprong in de competitie is nu nog geruststellend, met tien punten. Maar de concurrentie zal kleine barstjes beginnen te zien.

De wedstrijd tegen FC Volendam moet worden gewonnen, zo simpel is het. En niets wijst erop dat dit niet gaat gebeuren. PSV mist wel wat spelers, maar heeft genoeg kwaliteit op het veld staan.

Bij FC Volendam moeten ze hopen op een wonder. De laatste thuiszege op PSV dateert van 8 mei 1994.

Jacks logo


Pak €60 aan Free Bets


  • Maak een account aan bij Jacks.nl

  • Zet €10 in en pak €60 aan free bets

  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account