Nederland - Eredivisie 2023-2024

27-08-2023 14:30

Voorbeschouwing Feyenoord – Almere City FC (27-08-2023)

  • Match header module: Feyenoord Rotterdam vs Almere City FC 2023-08-27 14:30

De thuiswedstrijd tegen Almere City FC is de uitgelezen kans voor Feyenoord om de eerste zege van het seizoen te boeken.

De regerend landskampioen, voorafgaand aan het seizoen nog door zowat iedereen benoemd tot grote favoriet voor een nieuwe titel, is het seizoen begonnen met twee gelijke spelen.

Op bezoek bij Sparta, de verrassing van vorig seizoen, kan dat gebeuren. Tegen Fortuna viel het in de openingswedstrijd echter zwaar tegen.

Almere City heeft in de eerste twee wedstrijden in de eredivisie nog niet echt indruk gemaakt. Op de eerste speeldag werd ruim van FC Twente verloren. Speelronde twee leverde een 2-1 nederlaag bij Fortuna Sittard op.

Nu valt het niet te verwachten dat Almere in het linkerrijtje gaat eindigen, maar hoe langer het gaat duren voordat de eerste punten worden gepakt, hoe meer het een dingetje gaat worden. Nu zijn er de komende weken zeker kansen, maar trainer Alex Pastoor zal maar wat graag in De Kuip willen stunten.

Feyenoord moet winnen

Voor Feyenoord zit er zondag maar één ding op: winnen. Alles minder dan een overwinning is een slecht resultaat. Nieuw puntverlies doet niet alleen weinig goeds voor het vertrouwen, maar de achterstand op de concurrentie mag niet te groot worden.

Nu staan de Rotterdammers na twee wedstrijden al vier punten achter op PSV. En niet alleen op PSV, maar ook op AZ, FC Twente en sc Heerenveen. Het moet snel gaan lopen in Rotterdam-Zuid.

Almere City FC heeft een groot voordeel als het zondagmiddag aan de aftrap verschijnt, de ploeg kan vrijuit spelen. Niemand verwacht dat er een resultaat wordt behaald. Of dit genoeg gaat zijn voor een punt of meer, is zeer de vraag.

Feyenoord mag dan matig van start zijn gegaan, de kwaliteit in de selectie is veel groter dan bij Almere City. Je kunt je geld dus het beste op Feyenoord zetten.

Bet365 logo


Wed €10 Ontvang €50


  • Maak een account aan bij Bet365
  • Zet €10 in en ontvang €50 aan wedkredieten
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account