Nederland - Eredivisie 2023-2024

12-08-2023 16:30

Voorbeschouwing PSV – FC Utrecht (12-08-2023)

  • Match header module: PSV Eindhoven vs FC Utrecht 2023-08-12 16:30

PSV krijgt geen tijd om rustig aan het seizoen te beginnen. De strijd om de Johan Cruijff Schaal werd ten koste van Feyenoord gewonnen.

Daarna volgt meteen het eerste duel in het belangrijke tweeluik met Sturm Graz. Ook de opening van de competitie is niet eenvoudig. FC Utrecht is een tegenstander waar je niet zomaar overeen loopt.

FC Utrecht heeft tijdens de zomer niet stilgezeten. Er zijn tal van spelers aangetrokken, zoals Ole Romeny, Isac Lidberg en de Griekse doelman Vasilis Barkas, die vorig seizoen werd gehuurd. Ook die andere Griek is nog aan boord, met de nadruk op nog. De kans is immers groot dat Douvikas gaat vertrekken.

Bij PSV vertrok met Xavi Simons de grote smaakmaker van vorig seizoen. Zijn vervanger is Noa Lang, in potentie zeker ook een smaakmaker. Het is echter de vraag in hoeverre hij zijn hoofd erbij kan houden. Zijn karakter is wat wispelturig, om het voorzichtig uit te drukken.

Voorin is met de Amerikaan Pepi, vorig seizoen nog speler van FC Groningen, een andere versterking binnengehaald.

PSV favoriet

Tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal maakte PSV een goede indruk. Het was sterker dan Feyenoord en won verdiend met 1-0. Nu is dit duel lang niet altijd een maatstaf, maar je kunt de wedstrijd beter winnen dan verliezen.

PSV is, zoals altijd, een van de favorieten voor het kampioenschap, zeker omdat het de vraag is wat Ajax na het tegenvallende vorige seizoen kan. Aan FC Utrecht de taak om het PSV lastig te maken. Eenvoudig gaat dat niet worden.

PSV is zaterdagavond de grote favoriet om de zege te pakken. De aanval is op papier nog steeds razend gevaarlijk en achterin staat het goed. FC Utrecht moet hopen dat Douvikas blijft en met zijn hoofd bij Utrecht zit, dan is er misschien iets mogelijk.

Logo Bet365

€50 AAN FREE BETS BIJ €10 INZET

Alleen voor nieuwe spelers

Bonus beschikbaar vanaf 24+

WED €10 EN ONTVANG €50 AAN FREE BETS

Maak een account aan bij Bet365 en begin met wedden op je favoriete sporten! Zet €10 in op een sport naar keuze en krijg maar liefst 5x een €10 gratis weddenschap als bonus.

Schrijf je hier inWat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account