Nederland - Eredivisie 2023-2024

27-09-2023 18:45

Voorbeschouwing PSV – Go Ahead Eagles (27-09-2023)

  • Match header module: PSV Eindhoven vs Go Ahead Eagles 2023-09-27 18:45

PSV is het seizoen uitstekend begonnen. In de competitie is er nog niet verloren, de Johan Cruijff Schaal werd gewonnen en het hoofdtoernooi van de Champions League werd bereikt.

In de Champions League werd weliswaar ruim verloren van Arsenal, maar dat kan gebeuren. PSV is voorlopig de voornaamste kandidaat voor de titel. Nu moet je ook toegeven dat het programma in de eredivisie nog niet overdreven moeilijk is geweest.

Op papier is Go Ahead Eagles ook niet de lastigste tegenstander. Dan gaat het wel over papier dat voorafgaand aan dit seizoen is gedrukt, want Go Ahead doet het uitstekend.

Na de overwinning op Fortuna Sittard van afgelopen weekend staat Go Ahead op een keurige zesde plaats. Wie had dat voor dit seizoen gedacht? Bij winst op PSV kunnen de Eagles zelfs naar de derde plek klimmen.

Eenvoudig gaat dat niet worden, Go Ahead won eind jaren ’60 voor het laatst in Eindhoven. Maar de voornaamste reden is dat PSV een uitstekend team heeft.

Genieten in Eindhoven

Vorig seizoen was het zeer wisselvallig wat PSV liet zien. Door goede transfers is er van wisselvalligheid geen sprake. De machine van Peter Bosz draait erg goed en PSV is in de eredivisie nog niet in de problemen geweest.

In vijf wedstrijden is 17 keer gescoord en is er slechts 1 tegentreffer geslikt. PSV begint vol vertrouwen aan een drukke periode, waarin het de komende anderhalve maand onder meer Feyenoord, Ajax en FC Twente treft.

Ook in Deventer is het genieten. De Eagles verwennen het publiek met mooie resultaten en aardig voetbal. Elk resultaat in Eindhoven is meegenomen. Daar mag je niet van uitgaan, maar zeg nooit nooit. Go Ahead moet niks en kan redelijk vrijuit spelen. Bovendien loopt het elftal over van zelfvertrouwen.

Toch is PSV in dit inhaalduel de grote favoriet.

Unibet logo


Wed €10 Ontvang €50 Bonus

  • Maak een account aan bij Unibet
  • Zet €10 in en krijg €50 aan free bets
  • Alleen voor nieuwe spelers (24+)
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Claim Bonus
0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account